Coronarichtlijnen

Hoe ziet een bioscoopbezoekje bij Royal Servicebioscoop in de 1,5 meter samenleving eruit?

We zijn ontzettend blij om je te zien, alleen bewaren we meer afstand. Daarom hanteren we het protocol van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen, waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden.

We wensen jou een fijne voorstelling toe en hieronder zijn de richtlijnen die wij hanteren om een veilig bezoek aan de bioscoop te kunnen garanderen.

Richtlijnen:

 1. Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
 2. Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn.
 3. Vermijd het Openbaar Vervoer.
 4. Kom niet naar de bioscoop als je zelf of iemand uit hetzelfde huishouden verkouden bent of griepklachten hebt.
 5. Naast elkaar zitten is toegestaan als je uit één huishouding komt, maximaal twee vrienden niet uit één huishouden, kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken. Hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen.
 6. Het houden van een kinderfeest is mogelijk, maar onder voorwaarden. Mail even naar ward@royal-echt.nl voor meer info.
 7. Vip Arrangementen zijn vanaf 18 juni weer mogelijk.
 8. Voor onze veiligheid en die van jou is het sinds 1 december verplicht een mondkapje te dragen en hou je alsjeblieft aan de looproutes in en om de bioscoop heen.
 9. Je maakt je vooraf bij de ingang kenbaar dat je een voorstelling komt bekijken, na goedkeuring van de medewerkers ben je van harte welkom.
 10. Desinfecteer jouw handen bij de entree.
 11. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 12. Koop het toegangskaartje van tevoren online via de website. Indien dat niet mogelijk is, bel de bioscoop om te reserveren en betaal deze bij de kassa liefst met pin of contactloos.
 13. Direct na de voorstelling de bioscoop via de duidelijk aangegeven route verlaten.
 14. Onze luchtventilatie voldoet aan alle Wet & Regelgeving en zit ruim boven de wettelijke normen. De lucht in onze zalen wordt niet gerecirculeerd en wordt elke tien minuten volledig ververst.
 15.   Per zaal laten we onderstaand aantal bezoekers toe.
Zaal Aantal bezoekers RIVM Richtlijnen Aantal stoelen beschikbaar voor de Covid19 pandemie
Zaal 1 50 personen 192 stoelen
Zaal 2 50 personen 119 stoelen
Zaal 3 25 personen 56 stoelen
Zaal 4 50 personen 221 stoelen

De richtlijnen zullen duidelijk zichtbaar zijn, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloos bioscoopbezoek. Heb jij nog vragen over onze richtlijnen? Bekijk hieronder dan de Veelgestelde Vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan gerust een mail naar info@royal-echt.nl of bel 0475 – 481369

Veelgestelde vragen

Heb ik een negatief corona toegangsbewijs nodig om naar de film te komen?
Nee het is niet nodig om je van tevoren laten testen.

Hoe weet ik zeker dat ik geen slechte plekken krijg aangewezen?
Tot donderdag 10 juni mag je eigen plekje uitkiezen echter zullen onze medewerkers je attenderen op de 1,5 meter afstand die bewaard moet blijven. Indien nodig zullen zij een andere plek toewijzen De aanwijzingen van onze medewerkers zijn wel bindend.

Mag ik met mijn gezin bij elkaar zitten?
Leden van hetzelfde huishouden mogen naast elkaar zitten.

Mag ik naast een vriend of vriendin zitten?
Het is toegestaan om met maximaal 2 personen naar de bioscoop te komen en naast elkaar te zitten.

Kan ik contant betalen?
Contant betalen wordt niet geweigerd. Wij adviseren echter om online tickets te bestellen of om te betalen via pin of contactloos.

Zijn de toiletten geopend?
De toiletten zijn toegankelijk. Er wordt wel aangegeven dat er maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de toiletruimtes mogen verblijven. De toiletten in de foyer zijn gesloten

Kan ik met een cadeaubon betalen?
Jazeker dat is mogelijk echter kan dit alleen aan de kassa verzilverd worden. Bel of mail ons even, zodat we een reservering aan kunnen maken.

Mogen kinderen wel samen naar de bioscoop?
Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van één of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.