Coronarichtlijnen

 

We zijn weer open! Onder strikte voorwaarden mogen we weer bezoekers ontvangen.

Natuurlijk zal een bioscoopbezoek er voorlopig anders uitzien dan je gewend bent. Het welzijn van jullie en van ons personeel staat voorop. Daarom willen wij jullie vragen om rekening te houden met de onderstaande richtlijnen:

·         Ben lief voor elkaar en houd 1,5 meter afstand.

·         Kinderen tot 18 jaar mogen gewoon naast elkaar zitten.

·         Per zaal laten we onderstaande aantallen mensen toe:

Zaal

Aantal bezoekers RIVM Richtlijnen

Aantal stoelen beschikbaar voor de Covid19 pandemie

Zaal 1

30 personen

192 stoelen

Zaal 2

30 personen

119 stoelen

Zaal 3

30 personen

60 stoelen

Zaal 4

30 personen

221 stoelen

·         Bestel je tickets online via onze website, gaat dat niet? Reserveer dan onder openingstijden via 0475-481369 of stuur een mail naar info@royal-echt.nl

·       Op dit moment zijn mondkapjes dringend geadviseerd. Ons personeel heeft mondkapjes op voor uw en onze veiligheid. Het mondkapje mag u afzetten als hebt plaatsgenomen op uw stoel.

·       Onze horeca in de foyer en vipruimte zijn gesloten. We mogen ook niet meer bezorgen in de zaal. Het is nog steeds niet toegestaan om zelf drankjes en versnaperingen mee te nemen. Uiteraard maken we uitzonderingen voor de Royal Cinego winkel artikelen #supportyourlocal.

·        De komende 2 weken zullen we geen alcoholische dranken schenken.

 ·         Kom met maximaal 2 personen of je huishouden.

·         Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling.

·         Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.

·         In de zaal mag je je eigen plek uitzoeken. Onze medewerkers zullen u wel wijzen op de 1,5 meter afstand die bewaard moet blijven.

·         Vermijd het openbaar vervoer.

·         Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.

 

De richtlijnen zullen duidelijk zichtbaar zijn, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloos bioscoopbezoek. Heb jij nog vragen over onze richtlijnen? Bekijk hieronder dan de Veelgestelde Vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan gerust een mail naar info@royal-echt.nl of bel 0475 – 481369

naar foroxity.nl


Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat ik geen slechte plekken krijg aangewezen?
Je mag je eigen plekje uitkiezen echter zullen onze medewerkers je attenderen op de 1,5 meter afstand die bewaard moet blijven. Indien nodig zullen zij een andere plek toewijzen De aanwijzingen van onze medewerkers zijn wel bindend. 

Mag ik met mijn gezin bij elkaar zitten?
Leden van hetzelfde huishouden mogen naast elkaar zitten.

Mag ik naast een vriend of vriendin zitten?
Het is toegestaan om met maximaal 2 personen naar de bioscoop te komen en naast elkaar te zitten.

Kan ik contant betalen?
Contant betalen wordt niet geweigerd. Wij adviseren echter om online tickets te bestellen of om te betalen via pin of contactloos.

Zijn de toiletten geopend?
De toiletten zijn toegankelijk. Er wordt wel aangegeven dat er maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de toiletruimtes mogen verblijven..

Kan ik met een cadeaubon betalen?
Jazeker dat is mogelijk echter kan dit alleen aan de kassa verzilverd worden. Bel of mail ons even, zodat we een reservering aan kunnen maken. 

Mogen kinderen wel samen naar de bioscoop?
Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van één of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen