Bigfoot Family (Patatje Bios)

Patatje Bios: Bigfoot Family

Speciaal voor de herfstvakantie hebben we een leuke actie: Patatje bios met dagelijks een andere film. Tussen 17:00 en 18:00 start de film waar jullie een heerlijk frietje met saus en een snack naar keuze kunnen krijgen. Jullie kunnen kiezen uit onderstaande snacks:

Frikandel

Kipnuggets 4 stuks

Bitterballen 4 stuks

Tickets kosten € 10,50 en kunnen online of aan de kassa worden gekocht. Deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Bigfoot Family (Patatje Bios)

Patatje Bios: Bigfoot Family

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Tickets & Tijden

  • 2020-10-2317:00
  • 2020-10-2517:00

Agenda

Movie is not scheduled.