Girlsnight: After We Collided

Girlsnight: After We Collided

Kom samen met al je BFF’s naar onze feestelijke avondvoorstelling, bij binnenkomst ontvang je een fris drankje naar keuze en in de zaal een miniportie snacks.

De inloop van De Girls night is vanaf 19.00 uur. De film start aansluitend om 19.30 uur. Tickets voor de Girls Night bedragen € 9,50 per persoon (inclusief drankje naar keuze en een miniportie snacks (5 stuks keuze uit frikandellen, kipnuggets of bitterballen).

Girlsnight: After We Collided

Girlsnight: After We Collided

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Tickets & Tijden

  • 2020-10-0319:30

Agenda

Movie is not scheduled.