Girlsnight: Misfit 3 De Finale

Girlsnight: Misfit 3 De Finale

Kom samen met al je BFF’s naar onze feestelijke avondvoorstelling, bij binnenkomst ontvang je een fris drankje naar keuze en in de zaal een miniportie snacks.

De inloop van De Girls night is vanaf 18.30 uur. De film start aansluitend om 19.00 uur. Tickets voor de Girls Night bedragen € 9,50 per persoon (inclusief drankje naar keuze en een miniportie snacks (5 stuks keuze uit frikandellen, kipnuggets of bitterballen).

Speciaal voor de fans: het Misfit premièreweekend op 4 t/m 6 december bij Royal Servicebioscoop Echt! Voor aanvang van de film kun je kijken naar de speciale (digitale) Misfit show. Vanwege de overheidsmaatregelen kan de cast er dit jaar helaas niet bij zijn, maar ze hebben voor jullie een te gekke (vooraf opgenomen) show neergezet zodat ze er toch een beetje bij zijn.

Girlsnight: Misfit 3 De Finale

Girlsnight: Misfit 3 De Finale

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.

Tickets & Tijden

  • 2020-12-0418:45
  • 2020-12-0518:45
  • 2020-12-0616:00
  • 2020-12-0618:00

Agenda

Movie is not scheduled.