Mannenavond: Honest Thief

Mannenavond: Honest Thief

Een stoere avond uit met vrienden. Zie deze premièrefilm(s) als eerste en betaal slechts € 1,50 voor een biertje (Bavaria tap pijpje), cola (normaal) of een portie chickies. Dames zijn natuurlijk ook van harte welkom.

We hebben deze avond ook een VIP arrangement. Voor slechts € 29,75 zit je op het balkon en mag je een uur voor aanvang van de film plaats nemen in onze Vip lounge om all-in te genieten van ons VIP Arrangement

Mannenavond: Honest Thief

Mannenavond: Honest Thief

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Tickets & Tijden

  • 2020-10-0820:30

Agenda

Movie is not scheduled.