Informatie

Dit zijn onze prijzen, inclusief BTW, tenzij anders vermeld en uitgezonderd acties

* Excl. lange voorstelling toeslag en geen verdere korting mogelijk 
** Excl. lange voorstelling toeslag en alleen op vertoon van geldige Studentenkaart / CJP pas / schoolpas met geldig ID

Wij accepteren onderstaande cadeaubon:

Afbeeldingsresultaat voor nationale bioscoopbon
   
U kunt niet betalen met VVV-Bon, Nationale Entertainment Bon en de Nationale Entertainment Card.

*Let op!

 Wij nemen de BioscoopCadeau kaart aan echter werkt deze niet hetzelfde als een nationale bioscoopbon. De BioscoopCadeau vertegenwoordigt een Toegangsbewijs. Hierdoor kan het voorkomen dat de waarde van de BioscoopCadeau hoger ligt dan de aanschafwaarde van een Toegangsbewijs. Dit is met name bij de ochtend en middagvoorstellingen het geval. Wij raden u dan ook aan om de BioscoopCadeau te gebruiken voor de avondvoorstellingen.

Wij verkopen alleen onze eigen bioscoopbon genaamd het “Royaaltje”

 

Zoekt u heerlijke verkoeling in de hete zomerdagen. Ook dan bent u van harte welkom bij Royal Servicebioscoop Echt. Al onze zalen zijn namelijk voorzien van een verkoelende klimaatregeling waardoor u ook op hete zomerdagen lekker koel kunt genieten van de nieuwste films.

Onze bioscoop is gemakkelijk bereikbaar vanaf rijksweg en snelweg en ligt aan de markt waardoor er voldoende ruimte is om gratis te parkeren.

Royal Servicebioscoop is geopend op het moment dat er films worden vertoond. De kassa van Royal Servicebioscoop gaat een half uur voor aanvang van de eerste voorstelling open. Onderstaande tijden zijn slecht richtlijnen aangezien de programmering wekelijks varieert.

Maandag:18:15
Dinsdag:18:15
Woensdag:13:15
Donderdag:18:15
Vrijdag:15:15
Zaterdag:13:15
Zondag:10:15

De Royal VIP Card is uw eigen klantenkaart om van jouw bioscoopbezoek nog meer een heerlijke avond uit te maken.

De Royal VIP Card biedt:

10% korting op alle drank en versnaperingen in de Royal Servicebioscoop
10 bioscoopbezoeken voor € 70,- in plaats van € 105,-
het gemak van snel betalen zonder contant geld tijdens de film en in onze loungebar

De VIP Card werkt als een opwaardeerkaart waar tegoed op staat. De kaarten zijn op te waarderen in ons horecagedeelte en in al onze zalen bij ons personeel!

Wat kan ik doen als ik geen printer heb om de bevestigingsmail met barcode af te drukken?

Als je de bevestigingsmail hebt ontvangen met daarop een barcode, maar heb je geen printer om dit af te drukken? Noteer dan het barcodenummer en ga daarmee naar de ticketbalie. Het is tevens mogelijk om je e-ticket via je smartphone te laten scannen bij de kaartcontrole.Kan ik een gemaakte online aankoop annuleren of omruilen aan de ticketbalie voor een andere voorstelling?

Het is tot 2 uur voorafgaand aan de desbetreffende voorstelling mogelijk om een online aankoop te annuleren of te ruilen. Dit kan echter alleen aan de ticketbalie van de bioscoop waarvoor je de tickets hebt gekocht. Bij een annulering krijg je geen geld terug, maar een vrijkaart. Bij het omruilen van je tickets kan het voorkomen dat je een klein bedrag terugkrijgt of moet bijbetalen als er sprake is van een prijsverschil.
 

Restaurant Aetebios, kom gezellig!

Wil je iemand echt een keer verrassen. Geef dan een Aete Bios Diner bon voor maar slechts € 27,50.

Wat geef je cadeau?
Een overheerlijk 3 gangen menu in ons restaurant en een ticket voor een film naar keuze ( Excl. 3D bril )


Voor meer info en de menukaart kunt u onze website raadplegen.

Wilt u ook schitteren op het witte doek? Dat kan! Bioscoop Royal vertoont voorafgaand aan elke film reclame van ondernemers uit de regio. Uw reclame is minimaal acht seconden per voorstelling zichtbaar op het grote filmdoek. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere adverteer vormen. Hierdoor zien jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers uw reclame.

Heeft u interesse om uw bedrijf of product te promoten? Neem dan contact op met: info@cinefox.nl of (024) 6413379. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cinefox.nl

 
 

Mogelijkheden genoeg

Ook voor vergaderingen en netwerkborrels kunt u bij Royal terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle ruimtes van de Royal Servicebioscoop te Echt lenen zich uitstekend om je vrienden, familie en kennissen uit te nodigen om samen het behalen van je diploma te vieren. In onze foyer, op ons terras of in een meer besloten ruimte, voor elk feest is er een passende oplossing. 

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om een ruimte te huren, maar Royal Servicebioscoop kan ook zorg dragen voor de drank, hapjes en de muziek. Vraag naar de mogelijkheden bij onze collega’s of neem contact met ons op door ons te bellen op 0475-481369 of door ons te mailen via info@royal-echt.nl. 

Hieronder zullen we je alvast enekele tips geven hoe je een feestje organiseerd waar iedereen nog lang over zal napraten deze zomer.

Tip 1: Eerst denken, dan pas doen
We snappen het, je hebt eerst een maand lang je hersens liggen kraken of jezelf vaker op je voorhoofd geslagen. Maar we vragen het je toch: eerst denken, dan pas doen. Met wie ga je het feest organiseren? Alleen of met je beste vriend(in)? Voor beide valt er iets te zeggen. Organiseer je het alleen, dan ben jij het middelpunt en is alles voor bassie. Je kan dan ook je eigen plan trekken wat betreft de organisatie. Echter, organiseer je het met je beste vriend(in) of met een groepje, dan bespaart het extreem veel (vakantie)tijd. Terwijl je groepje het feest organiseert lig jij lekker met je voetjes in het zwembad. De kosten worden gedeeld en het maakt het ook nog eens een stuk leuker. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Tip 2: Datumprikkertje
Altijd vervelend hoeveel mensen geslaagd zijn, elke dag is er wel ergens een feestje. 😉 Probeer altijd rekening te houden met andere examenfeestjes en populaire feesten. Een feestje met alleen maar partyhoppers is geen feestje. Probeer een datum te zoeken waarop zoveel mogelijk mensen naar je feestje kunnen komen en er zo weinig mogelijk andere feestjes in de buurt zijn. 

Tip 3: Vriendenzoekertje spelen
Gelukkig hoef je niet meer zoals in 1994 iedereen nog met een persoonlijk geschreven briefje uit te nodigen, gewoon even een Facebook evenementje aanmaken met een leuke, originele naam en gegarandeerd dat er veel mensen op ‘gaan’ klikken. Extra tip: zet je feestje als privé, want voor je het weet heb je mensen voor de deur die je Waarom-ben-ik-niet-uitgenodigd vragen stellen. Probeer dat maar eens uit te leggen. Laat ook iedereen de aanwezigheid mogelijk gebruiken. Zo weet je ongeveer wie je mag verwachten en wie je echte vrienden zijn. Maar nog belangrijker: met hoeveel aanwezigen je rekening moet houden. 

Tip 4: Aankleding
Ook niet heel erg onbelangrijk: de aankleding. Hang je nu echt de ballonnen en slingers op die je moeder heeft gekocht? Of kies je voor iets anders? Ook is het belangrijk om na te denken over het aantal zitplaatsen/staanplaatsen. 

Tip 5: Locatie, bier & muziek
Stop met nadenken. Precies, laat dat nadenken maar aan ons over. Wij kunnen een geschikte locatie voor je verzorgen. Wij kunnen zorgen voor genoeg bier en hapjes.  Niemand zal met lege handen staan of net zo erg: met lauw bier. Ook de muziek kun je aan ons over laten. Vraag naar de mogelijkheden bij onze collega’s of neem contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Gemiddeld 1 keer per 2 maanden organiseert Royal Servicebioscoop in Echt een avondje uit gericht op vrouwen: De Royal Ladies Night. Tijdens deze avond wordt er een film vertoond, speciaal voor vrouwen.

Naast de film wordt de foyer ingericht met verschillende stands.

De dames ontvangen, naast een welkomstdrankje ook een hapje en een drankje tijdens de film, en bij het verlaten van de zaal ontvangt elke dame een goodie bag.

Tijdens de pauze van de film wordt er een loterij georganiseerd, waarbij de dames, aan de hand van hun entreekaart, prijzen kunnen winnen.

 

Voor deze avond zijn er verschillende manieren van deelname/ sponsoring:

 

  1. Give-aways voor de goodiebag: Als bedrijf bestaat er de mogelijkheid om een kleinigheidje in de goodiebag te stoppen. Denk hierbij aan monsters, kortingsbonnen etc. 
  2. Prijzen voor de loterij: Als bedrijf bestaat er ook de mogelijkheid om een prijs weg te geven tijdens de loterij. 
  3. Standhouder: Het is mogelijk, om met uw bedrijf een stand op te zetten in onze foyer. Wij berekenen hier geen kosten voor. Wel sponsoren standhouders een prijsje voor de loterij. (zelf te bepalen) 
  4. Uitdelen: Als bedrijf is het ook mogelijk om tijdens deze avond dingen uit te delen: denk hierbij aan kleine hapjes, drankjes etc. 

 

Wat levert het u als bedrijf op:

 

  • Naamsbekendheid
  • Verkoop

 

Wat doet Royal Servicebioscoop voor u?

 

Wanneer u besluit om in welke vorm dan ook mee te werken aan  één van onze Ladies Nights , geeft Royal Servicebioscoop u meerdere mogelijkheden waarmee u reclame voor uw bedrijf kunt maken:

 

  • Slide op groot scherm: Voor aanvang van de film en tijdens de pauze van de film, wordt er in de bioscoopzaal een diapresentatie afgespeeld, waarbij sponsors/ deelnemers vermeld worden. Als bedrijf is het mogelijk om zelf een powerpoint dia aan te leveren. De bioscoop kan dit ook kosteloos voor u verzorgen. U dient dan alleen uw logo (JPG formaat) ongeveer een week voor datum aan te leveren, plus informatie wat u op uw dia wenst te hebben staan. Wij zorgen dan dat dit in orde komt.
  • Een folder in de goodiebag: Sponsors/ deelnemers kunnen flyers aanleveren, die wij dan aan de dames meegeven in de goodiebag. Deze flyers dienen ook een week voor datum in ons bezit te zijn. Zo hebben wij nog voldoende tijd om de goodiebags in orde te maken.
  • Loterij: Wanneer u een prijs sponsort voor onze loterij, zal bij uitreiking van de prijs uw naam omgeroepen worden

 

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op via evenementen@royal-echt.nl