Informatie

Prijslijst

Dit zijn onze prijzen, inclusief BTW, tenzij anders vermeld en uitgezonderd acties

* Excl. lange voorstelling toeslag en geen verdere korting mogelijk 
** Excl. lange voorstelling toeslag en alleen op vertoon van geldige Studentenkaart / CJP pas / schoolpas met geldig ID

Wij accepteren onderstaande cadeaubon:

Afbeeldingsresultaat voor nationale bioscoopbon
   
U kunt niet betalen met VVV-Bon, Nationale Entertainment Bon en de Nationale Entertainment Card.

*Let op!

 Wij nemen de BioscoopCadeau kaart aan echter werkt deze niet hetzelfde als een nationale bioscoopbon. De BioscoopCadeau vertegenwoordigt een Toegangsbewijs. Hierdoor kan het voorkomen dat de waarde van de BioscoopCadeau hoger ligt dan de aanschafwaarde van een Toegangsbewijs. Dit is met name bij de ochtend en middagvoorstellingen het geval. Wij raden u dan ook aan om de BioscoopCadeau te gebruiken voor de avondvoorstellingen.

Wij verkopen alleen onze eigen bioscoopbon genaamd het “Royaaltje”

 

Zoekt u heerlijke verkoeling in de hete zomerdagen. Ook dan bent u van harte welkom bij Royal Servicebioscoop Echt. Al onze zalen zijn namelijk voorzien van een verkoelende klimaatregeling waardoor u ook op hete zomerdagen lekker koel kunt genieten van de nieuwste films.

Onze bioscoop is gemakkelijk bereikbaar vanaf rijksweg en snelweg en ligt aan de markt waardoor er voldoende ruimte is om gratis te parkeren.

Openingstijden

Royal Servicebioscoop is geopend op het moment dat er films worden vertoond. De kassa van Royal Servicebioscoop gaat een half uur voor aanvang van de eerste voorstelling open. Onderstaande tijden zijn slecht richtlijnen aangezien de programmering wekelijks varieert.

Maandag: 18:15
Dinsdag: 18:15
Woensdag: 13:15
Donderdag: 18:15
Vrijdag: 15:15
Zaterdag: 13:15
Zondag: 10:15

Online Tickets

Wat kan ik doen als ik geen printer heb om de bevestigingsmail met barcode af te drukken?

Als je de bevestigingsmail hebt ontvangen met daarop een barcode, maar heb je geen printer om dit af te drukken? Noteer dan het barcodenummer en ga daarmee naar de ticketbalie. Het is tevens mogelijk om je e-ticket via je smartphone te laten scannen bij de kaartcontrole.

Kan ik een gemaakte online aankoop annuleren of omruilen aan de ticketbalie voor een andere voorstelling?

Het is tot 2 uur voorafgaand aan de desbetreffende voorstelling mogelijk om een online aankoop te annuleren of te ruilen. Dit kan echter alleen aan de ticketbalie van de bioscoop waarvoor je de tickets hebt gekocht. Bij een annulering krijg je geen geld terug, maar een vrijkaart. Bij het omruilen van je tickets kan het voorkomen dat je een klein bedrag terugkrijgt of moet bijbetalen als er sprake is van een prijsverschil.
 

Adverteren in de Royal

Wilt u ook schitteren op het witte doek? Dat kan! Bioscoop Royal vertoont voorafgaand aan elke film reclame van ondernemers uit de regio. Uw reclame is minimaal acht seconden per voorstelling zichtbaar op het grote filmdoek. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere adverteer vormen. Hierdoor zien jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers uw reclame.

Heeft u interesse om uw bedrijf of product te promoten? Neem dan contact op met: info@cinefox.nl of (024) 6413379. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cinefox.nl

  
Vergaderingen en netwerkborrels

Mogelijkheden genoeg

Ook voor vergaderingen en netwerkborrels kunt u bij Royal terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sponsoring Ladies Night

Gemiddeld 1 keer per 2 maanden organiseert Royal Servicebioscoop in Echt een avondje uit gericht op vrouwen: De Royal Ladies Night. Tijdens deze avond wordt er een film vertoond, speciaal voor vrouwen.

Naast de film wordt de foyer ingericht met verschillende stands.

De dames ontvangen, naast een welkomstdrankje ook een hapje en een drankje tijdens de film, en bij het verlaten van de zaal ontvangt elke dame een goodie bag.

Tijdens de pauze van de film wordt er een loterij georganiseerd, waarbij de dames, aan de hand van hun entreekaart, prijzen kunnen winnen.

 

Voor deze avond zijn er verschillende manieren van deelname/ sponsoring:

 

  1. Give-aways voor de goodiebag: Als bedrijf bestaat er de mogelijkheid om een kleinigheidje in de goodiebag te stoppen. Denk hierbij aan monsters, kortingsbonnen etc. 
  2. Prijzen voor de loterij: Als bedrijf bestaat er ook de mogelijkheid om een prijs weg te geven tijdens de loterij. 
  3. Standhouder: Het is mogelijk, om met uw bedrijf een stand op te zetten in onze foyer. Wij berekenen hier geen kosten voor. Wel sponsoren standhouders een prijsje voor de loterij. (zelf te bepalen) 
  4. Uitdelen: Als bedrijf is het ook mogelijk om tijdens deze avond dingen uit te delen: denk hierbij aan kleine hapjes, drankjes etc. 

 

Wat levert het u als bedrijf op:

 

  • Naamsbekendheid
  • Verkoop

 

Wat doet Royal Servicebioscoop voor u?

 

Wanneer u besluit om in welke vorm dan ook mee te werken aan  één van onze Ladies Nights , geeft Royal Servicebioscoop u meerdere mogelijkheden waarmee u reclame voor uw bedrijf kunt maken:

 

  • Slide op groot scherm: Voor aanvang van de film en tijdens de pauze van de film, wordt er in de bioscoopzaal een diapresentatie afgespeeld, waarbij sponsors/ deelnemers vermeld worden. Als bedrijf is het mogelijk om zelf een powerpoint dia aan te leveren. De bioscoop kan dit ook kosteloos voor u verzorgen. U dient dan alleen uw logo (JPG formaat) ongeveer een week voor datum aan te leveren, plus informatie wat u op uw dia wenst te hebben staan. Wij zorgen dan dat dit in orde komt.
  • Een folder in de goodiebag: Sponsors/ deelnemers kunnen flyers aanleveren, die wij dan aan de dames meegeven in de goodiebag. Deze flyers dienen ook een week voor datum in ons bezit te zijn. Zo hebben wij nog voldoende tijd om de goodiebags in orde te maken.
  • Loterij: Wanneer u een prijs sponsort voor onze loterij, zal bij uitreiking van de prijs uw naam omgeroepen worden

 

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op via evenementen@royal-echt.nl