Kleuterbios

Op zondag 30 april gaat het licht niet helemaal uit & staat het geluid zachter tijdens de nieuwe editie van de Royal Kleuterbioscoop. Dit keer met de voorpremière van het nieuwe bioscoopavontuur: Fien en Teun gaan Kamperen.

De Kleuters krijgen hun eigen kleuterkidsbox met popcorn of chips, iets te drinken & een verassing mee voor tijdens de voorstelling, Hierna ontvangen ze hun eigen filmdiploma samen met een leuke goodiebag. Aan de volwassenen serveren we koffie, thee of fris.

Kleuterbios Fien & Teun Gaan Kamperen

Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes! Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?