Kleuterbios

Geen klus is te groot, geen pup is te klein! 🐶
Op zondag 30 oktober komen jouw favoriete pups eenmalig terug op het witte doek voor hun grootste en leukste bioscoopavontuur en kun je samen met ze op de foto!

De Royal Kleuterbioscoop is speciaal voor de jongste bioscoopbezoekers! Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter. Kinderen ontvangen tevens een Kleuterkidstray 🍿🥤 en een Filmdiploma! Aan ouders/begeleiders serveren wij koffie, thee of fris. ☕️🫖

Als extra kan je tijdens je bezoek op de foto met een van je favoriete Paw Patrol helden tijdens de meet & greet! Ook krijg je een gratis filmposter van Paw Patrol: De Film!

Kleuterbios Paw Patrol: De Film

Als de grootste vijand van de Paw Patrols, burgemeester Humdinger, chaos begint aan te richten in Avonturenstad trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.