Royal Halloween Double Bill: Incl. portie bittergarnituur

Maak je klaar voor een lekker nachtje Horror. Tijdens deze avond schotelen wij je Saw X en Five Nights at Freddy voor. Inclusief een portie bittergarnituur.

De Royal Halloween Double Bill is een 16+ evenement en enkel toegankelijk voor personen boven de 16 jaar. Geen uitzonderingen. Kijk voor meer informatie op: www.kijkwijzer.nl

Tickets: € 18,50 per stuk (inclusief portie bittergarnituur).

LET OP! Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de (voor)verkoop aangeboden. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Zaaldeuren open: 21:45

Start film: 22:00

Royal Halloween Double Bill incl. portie bittergarnituur

Maak je klaar voor een lekker nachtje Horror. Tijdens deze avond schotelen wij je Saw X en Five Nights at Freddy voor. Inclusief een portie bittergarnituur.

Saw X

John Kramer (Tobin Bell) is terug. Het angstaanjagende Saw X speelt zich af tussen de gebeurtenissen van SAW I en II en vertelt het onbekende verhaal van Kramers meest persoonlijke spel. Een zieke en wanhopige John reist naar Mexico om een riskante en experimentele medische procedure te ondergaan in de hoop dat zijn kanker op wonderbaarlijke wijze geneest. Al snel ontdekt hij dat deze hele operatie oplichterij is. Gewapend met een nieuw doel keert de beruchte seriemoordenaar terug naar zijn werk: deze oplichters meedogenloos terugpakken door middel van krankzinnige, ingenieuze en verraderlijke valstrikken.

Five Nights at Freddy

De populaire, angstaanjagende horrorgame Five Nights at Freddy’s komt naar het witte doek in een bloedstollende film van Blumhouse, het productiebedrijf achter M3GAN, The Black Phone en The Invisible Man. De film volgt een bewaker met persoonlijke problemen die aan zijn nieuwe baan begint bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy’s nog niet zo eenvoudig is.