Royal Kleuterbios

Op zondag 21 mei organiseert Royal Servicebioscoop een nieuwe editie van de Royal Kleuterbioscoop waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid zachter staat. Dit keer met het nieuwe bioscoopavontuur: Bing en zijn Vriendjes in de Bioscoop.

De Kleuters krijgen hun eigen kleuterkidsbox met popcorn of chips, iets te drinken & een verassing mee voor tijdens de voorstelling, Hierna ontvangen ze hun eigen filmdiploma samen met een leuke goodiebag. Aan de volwassenen serveren we koffie, thee of fris.

Na de film ontvangen de kleuters hun eigen filmdiploma samen met een leuke goodiebag.

Royal Kleuterbioscoop Bing en zijn Vriendjes in de Bioscoop

Neem je kindje mee naar een fantastische eerste bioscoopervaring met Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Bekijk zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s! Hup hup hup hup hup! Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.