Royal Kleuterbios

Op zondag 3 september organiseert Royal Servicebioscoop een nieuwe editie van de Royal Kleuterbioscoop waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid zachter staat. Dit keer met Robocar Poli 2 – Een reddingsactie in de woestijn.

De Kleuters krijgen hun eigen kleuterkidsbox met popcorn of chips, iets te drinken & een verassing mee voor tijdens de voorstelling, Hierna ontvangen ze hun eigen filmdiploma samen met een leuke goodiebag. Aan de volwassenen serveren we koffie, thee of fris.

Na de film ontvangen de kleuters hun eigen filmdiploma samen met een leuke goodiebag.

Royal Kleuterbioscoop Robocar Poli 2 – Een reddingsactie in de woestijn

Kinderhelden! Hier is een nieuw verhaal van Robocar POLI, het verhaal van een robot-reddingsteam dat in auto’s kan veranderen. In Sandville, een stad omringd door zand en rotsen, is er een reddingsteam dat de veiligheid en vrede van de woestijn beschermt. Sandy is de sterke en betrouwbare leider; Keaton sleept mobiele basissen mee en levert schuilplaatsen en uitrusting; en Droney houdt toezicht op verkenning en zoekacties met snelle bewegingen en uitstekende zoekvaardigheden! Beleef het spannende verhaal van het reddingsteam in de uitgestrekte woestijn!