Royal Ladies Night

Tijdens de nieuwste editie van de Royal Ladies Night zie je de voorpremière van de nieuwe komedie film ‘All Inclusive’!

We ontvangen jou en je vriendinnen met een welkomstdrankje waarna jullie gezellig langs de sfeervolle kraampjes in de foyer kunnen struinen en op de foto kunnen gaan bij de Fun Fotobooth. Tijdens de film worden jullie verwend met een schaaltje gemengde hapjes. Na de film kunnen jullie in de foyer nog gezellig na borrelen en maken jullie kans op mooie prijzen tijdens de loterij die gepresenteerd wordt door een DJ. Na afloop staat er bij de uitgang een leuke goodiebag voor jullie klaar! Al met al een gezellige avond uit voor jou en je vriendinnen.

Inloop: 19:00

Zaaldeuren open: 19:45

Start film: 20:00

Royal Ladies Night: All Inclusive

In de film besluiten Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, maar als snel wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

CAST / Tibor Lukács, Jennifer Hoffman, Aiko Mila Beemsterboer, Bing van Son, Frank Lammers, Jochum ten Haaf, Sheila Payne, Sara Afiba, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Tine Cartuyvels, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

LENGTE / 115 min