Royal Ladies Night

Tijdens de nieuwste editie van de Royal Ladies Night zie je de voorpremière van de nieuwe komedie film ‘Zomer in Frankrijk’!

We ontvangen jou en je vriendinnen met een welkomstdrankje waarna jullie gezellig langs de sfeervolle kraampjes in de foyer kunnen struinen en op de foto kunnen gaan bij de Fun Fotobooth. Tijdens de film worden jullie verwend met een schaaltje gemengde hapjes. Na de film kunnen jullie in de foyer nog gezellig na borrelen en maken jullie kans op mooie prijzen tijdens de loterij die gepresenteerd wordt door een DJ. Na afloop staat er bij de uitgang een leuke goodiebag voor jullie klaar! Al met al een gezellige avond uit voor jou en je vriendinnen.

Inloop: 19:00

Zaaldeuren open: 19:45

Start film: 20:00

Royal Ladies Night: Zomer in Frankrijk

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar)..

CAST / Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman, Jasmine Sendar, Lieve van Leeuwen, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok Cartuyvels, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

LENGTE / 84 min