Doe jij mee met een van onze doldwaze speurtochten?

Heb jij Netflix en Disney Plus al uitgespeeld en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maak je borst maar nat, want speciaal voor jullie heeft Royal Servicebioscoop Echt in samenwerking met jeugdwerk de Wienhaof en Menswel 3 doldwaze speurtochten opgezet. De drie speurtochten zijn geheel coronaproof op 6 en 7 februari te spelen tussen 13:00 en 19:00. De starttijd kun je zelf bepalen. 

Speciaal voor deze editie hebben wij na afloop een lekkere kop warme chocomel/kop koffie/thee en wat lekkers klaar staan voor jullie. Voor dit alles vragen wij een bijdrage á € 7,50 per team. (maximaal 5 personen) Uiteraard wint ieder team weer een klein prijsje 😉

Durf je het aan? Schrijf je dan snel in op een van de onderstaande speurtochten.


Speurtocht: Dora The Explorer

Leeftijd: t/m 8 jaar
Moelijkheidsgraad: Makkelijk

Een leuke ontdekkingstocht voor de jeugd t/m 8 jaar door Echt. Ga met Dora op zoek naar de leukste plekken in Echt. Kun jij oplossen waar de dingen thuis horen die Zwieber heeft gestolen?

In verband de coronaregels mogen er slechts 2 volwassenen per team meedoen.

Totaal: € -

Speurtocht: De Vloek Van Jumanji

Leeftijd: 9 t/m 17 jaar
Moelijkheidsgraad: Makkelijk/Gemiddeld
Moelijkheidsgraad: Gemiddeld/Moeilijk

Heb jij het doorzettingsvermogen wat wij zoeken? Kun jij ons helpen om de vloek van Jumanji op te lossen? Maak je klaar en pak de dobbelstenen goed vast…….Gooi de dobbelstenen en start het spel.

In verband de coronaregels mogen er slechts 2 volwassenen per team meedoen.

Totaal: € -

Speurtocht: 007 Challenge

Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
Moelijkheidsgraad: Moeilijk

Een tocht zonder route. Een tocht vol met opdrachten die niet duidelijk zijn. Een tocht zonder begin en zonder einde. Wie heeft wat er nodig is om een echte 007 te zijn? Voldoe zoveel mogelijk missies.

In verband de coronaregels mogen er slechts 2 volwassenen per team meedoen.

Totaal: € -