VIP VOORSTELLING

Een extra luxe bioscoopervaring

Algemeen
Beleef film zoals nooit tevoren. Een keer in de maand vertonen wij een film als VIP Voorstelling. Ons balkon in zaal 4 is uitgerust met comfortabele lederen seats met alle comfort en service die nodig zijn om u een extra luxe bioscoopervaring te geven. Als VIP gast bent u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling welkom in onze exclusieve VIP lounge. U kunt direct gebruik maken van het all-in arrangement. Voor aanvang van de film wordt u persoonlijk begeleid naar de voor u gereserveerde comfortabele VIP seat. U krijgt een persoonlijke kelner toegewezen die u van alle gemakken voorziet.

U bent één uur voor de voorstelling welkom in de VIP lounge. Gedurende dit uur en tijdens de voorstelling zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen. Bij de Royal is een VIP arrangement een all-in concept en zorgt voor een speciale beleving. (Lees ook de VIP huisregels hieronder)

Bestellen en betalen 
Om het voor u nog comfortabeler te maken, hoeft u niet meer aan de kassa in de rij te staan, omdat u direct online uw VIP- arrangement kunt kopen.  Bij binnenkomst kunt u zich één uur voor de voorstelling melden bij onze servicemedewerker achter de bar, dan begeleiden wij u naar de VIP lounge. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van een goede sfeer. Daarom hanteren wij onderstaande VIP huisregels.

VIP Huisregels:
• Per half uur kan maximaal één alcoholisch drankje per persoon worden besteld.
• Alcoholgebruik is toegestaan, alcoholmisbruik niet.
• Buiten het VIP arrangement zijn geen consumpties te koop.
• Aanwijzingen van het personeel dienen direct te worden opgevolgd.
• Bij wangedrag en/of overmatig alcoholgebruik is het personeel gerechtigd om de alcoholische dranken stop te zetten en/of u uit de bioscoop te verwijderen.
• Wij werken volgens een ‘fair use policy’.
Dit is een aanvulling op onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wij wensen u alvast een fijne VIP beleving!