VIP Lounge & Balkons

Beleef film zoals nooit tevoren. Ons balkon in zaal 4 is uitgerust met comfortabele lederen stoelen met alle comfort en service die nodig zijn om u een extra luxe bioscoopervaring te geven. Als VIP gast bent u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling welkom in onze exclusieve VIP lounge. U kunt direct gebruik maken van het all-in arrangement. Voor aanvang van de film wordt u persoonlijk begeleid naar de voor u gereserveerde comfortabele VIP stoel. Uw persoonlijke kelner zal u een korte uitleg geven over het bestelsysteem die via uw eigen telefoon werkt, zodat u tijdens de film uw keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment dranken en versnaperingen.

U bent één uur voor de voorstelling welkom in de VIP lounge. Gedurende dit uur en tijdens de voorstelling zijn alle hapjes en drankjes* inbegrepen. Bij de Royal is een VIP arrangement een all-in concept en zorgt voor een speciale beleving. (Lees ook de VIP huisregels hieronder)

VIP Algemeen & Films

Om het voor u nog comfortabeler te maken, hoeft u niet meer aan de kassa in de rij te staan, omdat u direct online uw VIP- arrangement kunt kopen. Het VIP-arrangement is enkel mogelijk bij de films die draaien in de zaal met een balkon. Op deze pagina ziet u een overzicht van welke films er in aanmerking komen voor het VIP-arrangement. Na de keuze van de film en de tijd, kunt u aangeven dat en u een VIP-arrangement wenst. Na afronding van de bestelling en de betaling hiervan, ontvangt u een E-ticket die u bij binnenkomst kunt laten scannen aan de kassa. U kun zich één uur voor de voorstelling melden bij onze servicemedewerker, dan begeleiden wij u naar de VIP lounge.

Op dit moment is het VIP-arrangement alleen maar mogelijk in de avond. De prijs is € 31,25 per persoon.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van een goede sfeer. Daarom hanteren wij onderstaande VIP huisregels.

Onderstaande films draaien nu in de VIP

VIP Huisregels:

• Per half uur kan maximaal één alcoholisch drankje per persoon worden besteld.
• Alcoholgebruik is toegestaan, alcoholmisbruik niet.
• Buiten het VIP arrangement zijn geen consumpties te koop.
• Aanwijzingen van het personeel dienen direct te worden opgevolgd.
• Bij wangedrag en/of overmatig alcoholgebruik is het personeel gerechtigd om de alcoholische dranken stop te zetten en/of u uit de bioscoop te verwijderen.
• Wij werken volgens een ‘fair use policy’.
Dit is een aanvulling op onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wij wensen u alvast een fijne VIP beleving

*Het VIP assortiment kan afwijken van ons standaard assortiment.