VIP Lounge & Balkons

Beleef film zoals nooit tevoren. Als V.I.P.  mag je exclusief de film bekijken vanaf het balkon met alle comfort en service die nodig zijn om u een extra luxe bioscoopervaring te geven. Als VIP gast bent u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling welkom in onze foyer. U kunt direct gebruik maken van het all-in arrangement. Voor aanvang van de film zal uw persoonlijke kelner een korte uitleg geven over het bestelsysteem die via uw eigen telefoon werkt, zodat u tijdens de film uw keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment dranken en versnaperingen.

U bent één uur voor de voorstelling welkom in de Foyer. Gedurende dit uur en tijdens de voorstelling zijn alle hapjes en drankjes* inbegrepen. Bij de Royal is een VIP arrangement een all-in concept en zorgt voor een speciale beleving. (Lees ook de VIP huisregels hieronder)

VIP Algemeen & Films

Het VIP-arrangement is mogelijk bij de films die geprogrammeerd zijn in de zaal met een balkon. Na de keuze van de film en de tijd, kunt u aangeven dat en u een VIP-arrangement wenst. Na afronding van de bestelling en de betaling hiervan, ontvangt u een E-ticket die u bij binnenkomst kunt laten scannen aan de kassa. U kun zich één uur voor de voorstelling melden bij onze servicemedewerker, dan begeleiden wij u naar de Foyer.

Het VIP-arrangement is alleen maar toegankelijk in de avond. De prijs is € 31,25* per persoon.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van een goede sfeer. Daarom hanteren wij onderstaande VIP huisregels.

*er geldt een € 2 toeslag op films langer dan 140 min.

VIP Huisregels:

• Per half uur kan maximaal één alcoholisch drankje per persoon worden besteld.
• Alcoholgebruik is toegestaan, alcoholmisbruik niet.
• Buiten het VIP arrangement zijn geen consumpties te koop.
• Aanwijzingen van het personeel dienen direct te worden opgevolgd.
• Bij wangedrag en/of overmatig alcoholgebruik is het personeel gerechtigd om de alcoholische dranken stop te zetten en/of u uit de bioscoop te verwijderen.
• Wij werken volgens een ‘fair use policy’.
Dit is een aanvulling op onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wij wensen u alvast een fijne VIP beleving

*Het VIP assortiment kan afwijken van ons standaard assortiment.